top of page

şaşırma...


Size sonsuz mutluluğun sırrını veriyorum , nirvanaya ulaşacak ,kendinizi aşacak ve o en uç nokta, tek gerçek olan sırra erişeceksiniz. Dokuz kapıdan geçip ,dokuz kat yükselip ,erenler sofrasına oturup ,aşk ile yanıp ,Mecnunca çöllere düşmenize , dağ tepe delmenize de gerek kalmayacak.

Geliyor tek kelime ile cevabı ; “Şaşırmayın” .

Şaşırmayınca ne oluyor hayal kırıklığına hiç uğramıyorsunuz , bildiğiniz ve şaşırmayacağınız için her şey size çok olağan ,olası geliyor, üzülmüyorsunuz , eleştiremiyorsunuz ,laf söyleyemiyorsunuz ,kızamıyorsunuz ,raflara takılmıyorsunuz , her denileni kayıtsız yapıyorsunuz , birileri sizin adınıza düşünüyor ,yapıyor , siz sadece işinizi yapıyorsunuz , o kadar .Mutlusunuz ,mutluyuz , mutlular …

Kurt postu giymiş çakallar , aslan postu giyen sansarlar , kartal yuvasındaki kargalar , koltuklarında eğreti kalanlar , dönenler, dönekler ,dönmeler ,yalancılar , sıvacılar , kemikçiler ,ilikçiler , satışçılar , yalamalar ,yalakalar, yandaşlar ,hokkabazlar, düzenbazlar, beyzadeler, haramzadeler, tecavüzcüler, bademciler ,hırsızlar ,arsızlar, bayraksızlar, vatansızlar, göçenler, kaçanlar, kaçaklar . Size de şaşırmıyoruz ….

Benden bu , bazen büyük sırlar veriyorum ama inanın kendime dahi şaşırmıyorum.

153 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page