top of page

yarın olurda.....bakarsın sen olmazsın!


Kişioğlu oldu olası zulümle anılmıştır. İnsana , hayvana ,bitkiye , kullandığı eşyaya ,ulaşamadığına, ulaştığına, sevdiğine ,sevmediğine ,gözünün üstünde kaşı olana, başında saçı kalmayana, ihtiyarına, gencine ,güzeline çirkinine, çalışanına, çalışmayanına, nankörüne bağlısına , doğmuşuna doğacak olana, gelmişine geçmişine ,inandığı inanmadığı tüm değerlere hep zulüm etmiştir.

Bu donanımda bir yaradılmışın ! bunu nasıl becerdiği kocaman bir soru işaretidir. Donanımı sorgulamayın bence sıkıntısı yoktur ama sonradan ilavelerle de bu kadar mı kötü hale gelir bu da soru işaretidir. Çevresel ,toplumsal, yaşam şartları, iklim ,hastalık ,afetler, açlık ….. say da say ancak bu kadar da olur mu bu daha da büyük soru işaretidir.

Zulüm kelimesi her kişide dile pelesenk olsa da ,sonucunda karşılığı milyonlarca mazlum olmuştur. Boş laftan öteye geçemeyen söylemler sloganlardan öte hiçbir şey yapılmamıştır.

Şöyle bir baksanız vallahi kişioğlunun yatacağı yer yok ne acunda ne de uçmaklıkta ve de tamuda.

Mazlum ,zulme uğrayan o da ne yapsın sadece alkış etmiş durmuş , yalvarmış yakarmıştır.

Zalimin zulmü vardır var olacaktır , ancak karşısında da Yavuzlar vardır var olacaktır. Sen kendini Yavuz bil, bil ki bugün yapabileceğini yarına bırakma.…Yarın olur da bakarsın “SEN OLMAZSIN”

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page