top of page

Karabağ Türk'tür

Güncelleme tarihi: 23 Eki 2020



Karabağ Türktür,Türkündür,Hocalı Türktür. Katliam yapan ermenilerdir.Ermeni deyince aklınıza bizim ermeni sevicilerin bir türlü gündemden düşürmedikler kardashian kardeşler gelmesi bizim ve medyamızın ayıbıdır.Körolası beyinler sadece bel altına çalıştığı içindir bunların hepsi,Hocalı katliamını unutan bu soykırıma sesini bir kez bile çıkarmayanların sonucudur bunlar. Senelerdir kanayan yaradır artık yeter demenin zamanı gelip geçmiştir bile. Azerbeycan Türkün direk meselesidir,kınamayla geçilecek hadiseler değildir.

Gün birlik günü deriz ya işte o tam “bugündür”.

***************

Çocuğunun kocasından olmadığına komşusundan olduğuna sevinip kahkaha atan ve bunu televizyonda sözüm ona iğrenç programlarda gösterenlere ve buna en ağır ceza vermeyenlere de ne diyelim bilemedim.

İşte beyinler böyle yıkanınca düşünemez üretemez , sadece tüketen değil “tükenen” toplum oluruz.Gerçekten ses çıkaracağımız hiçbir konuya sesimiz çıkmaz öylece mankurtlaşırız vesselam.

**************

Daha önceleri de söylediğim konu bir şeyi doğru yapacaksan ve gerçekten yapacaksan sahaya inilmelidir. İki tur atsanız tüm sıkıntıları direk görebilirsiniz. Devlet hastanesinin iki girişi var ; bir kere geçin ordan lütfen yeter de artar bile ambulanslar geçerken ağaca sürtüyor yolları berbat halde ve hasta taşınıyor,yazık değil mi devlete ve devlet malına ve bize.

Yeri gelmişken çok güzel bir hadise anlatayım size; hadise Samsun sıkıyönetim mahkemelerinde geçiyor ve uydurulma asılsız iddalarla ülkücü bir gence idam cezası veriliyor. Genç sesini çıkarmadan kararı dinliyor. Sonrasında hakim kalemi kırınca ; avazı çıktığınca bağırıyor. O anda tanıklar idama tepki gösterdiğini sanarken ,hakime sert sözle giriş yapan genç sen ne yapıyorsun kalemi nasıl kırarsın diyor.Hakim; bunun anlamını bilmiyormusun anlamadın galiba deyince; Hakim bey anladım çok iyi anladım da sen sana devletin verdiği kalemi nasıl kırıp heba edebiliyorsun “der. Al sana devletin malı nasıl korunura dünya da eşine rastlanamayacak örnek.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page