top of page

güzel aşk.... kitap


Kızımdan bir yazı daha; babalık görevi yayınlamak :) ;iyi okumalar


"Kitaplar içinde binlerce cevher barındıran bir hazinedir.Kitap okuyan kişiler okumayanlara göre her zaman bir adım öndedir.Kitaplar öyle dostlardır ki siz kitaplardan uzaklaşsanız bile o sizi bekler. Ta ki siz okumaya gelene kadar.

Kitapların taşıdığı anlamlarda farklı zamanlara göre değişiklik gösterebilir.Bu kişinin yaşına,yaşam tarzına veya o an ki ruh haline göre farklılık gösterebilir.

İnsanlar okumayı öğrendiklerinden beri kitaplarla iç içedir. Elimize aldığımız her kitap bize bambaşka dünyaların kapılarını açar, her biri bizi farklı bilgilerle aydınlatır.

Kitap okuma alışkanlığı kazanmak için istekli olmak gerekir.Bu durum karşısında ailelere çok iş düşmektedir.Örneğin bütün gün telefonla vakit geçirip çocuğundan kitap okumasını isteyen biri, ne kadar uğraşsa da bu alışkanlığı çocuğuna kazandıramaz. Bunu başarabilmek için kendisi de kitap okumalı ve çocuklarına örnek olmalıdır.

Dünyayı daha güzel hale getirmek için bilgili ve ilim sahibi olmalıyız. Bunu başarabilmenin en kolay yolu ise kitap okumaktır. Duru ERİŞTİ 17.02.2021"

29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page