top of page

göçüyoruz :)


Bizi görüyorlar ,yoksa görmüyorlar mı? “Biz görüyoruz Zeki Müren de bizi görecek mi?” Bugüne kadar iliğimizi kemiğimizi sömürenler, reklama boğanlar şimdi de harekette , ne olacak bilemem,geri adım atacaklar tabi ki. Atsalar ne atmasalar ne ,onlara bağımlıysak, iki ağlar unuturuz gider.

Çifte standart her zaman ki gibi var, sen senden olana yaptırım yapmıyorsun bize niye diretiyorsun diye soramazlar mı? Bayağıda göç oldu hani. Yine yıkıldı sosyal medya “Kavimler Göçü” ….. Sana mı kaldık diyenler hemen başka programlar da indirdi.

Bir tanesi yazmış ancak benim okul gurubumda ki ödevleri görür sinir krizi geçirir diye ; ama sıkıntı ses kayıtlarında diyenlerde var ,şimdiye kadar depolananlara ne demeli onu da bilemedim hani.

Öyle ya da böyle iyi ürün çıkarıp dünyayı ele geçirmişler, alternatif olanlar bu fırsatları iyi değerlendirip güncelleme yapsınlar aynı kaliteye ulaşınca neden onlara mahkum olalım ki.Fırsat yaratma ,fırsatları değerlendirme bu olsa gerek, hemen açıklama yap ,güncelleme yap seni bekliyor binler,milyonlar.

Corona moronayı unutturdu bu olanlar,milletçe sinir harbindeyiz, terör oldu ne canlar gitti, corona oldu ne mücadeleler oldu da bir tepki göstermeyenler, şimdi ortalığı ayağa kaldırdılar.Aslında az bile oldu yürüyüşler tertip edilmeli whatsapp bayrakları çiğnenmeli ,en ağır tepkilerimizi koymalı ,nota vermeli ,büyükelçiler çekilmeli ........... diye düşünüyorum. :)

21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page