top of page

cavid'in sonu , biz bitti demeden bitmez.....



Biraz da sen düşün cavid…


Bırakın akil makil adamları ,ilim bilim kurullarını ,derdi kasaveti. Bir kapan bir açıl , onu satma bunu sat, teravihe gitme cumaya git, dışarı çıkma vakte git, yada hiç bir şey yapma kalbin temiz nasılsa, ya da şoka gitme bime git, olmadı 101 e gitme mahalle bakkalına git, cumartesi gitme pazar git, akşam çıkma sabah git, git turiste dokun aşılan ,yada yaşını bekle ; aman geç kalma erken gel yada hiç gelme .

Yormayın kendinizi bırakın hepsini diyorum çözüm bende ; buldum sonunda cavid’in hakkından nasıl geleceğimizi. Cavidi aşı bitirecek mi bitirecek.

O zaman buyurun ; Dört aşamalı olacak planım, ele geçirme; üretme, dağıtma son olarak da havaya maske atma, zil takıp oynama.

Önce ele geçireceğiz formülü ; cavid’in adamları varsa bizim de abd ve rusyamız var ,her devir dünyanın hamiliğine soyunan mahallenin abileri ,bunlar halledecekler. Eğer olmazsa adam toplayacağız kalabalık olmalıyız çin ve hindistan , zaten cavide gıcıklar.

Formül ele geçti ,şimdi üreteceğiz ; yer var dolu, nefes almalarıyla bile dünyaya zarar zengin arab ülkeleri ,kapalı kutu kore , kendini çok gelişmiş sanan havalı avrupa ülkeleri ,dünyanın iliğini kemiğini sömüren,her yerde tanıdığı muhakkak olan ingiltere , Hiç sesi soluğu çıkmayan japonya . Tamamdır ürettik mi ürettik.


Son Aşama dağıtım ; o bizde az mı dağıttık maskesiydi,dezenfektanıydı ,aşısıydı . Cavid bittin sennnnn.

BasitmiÅŸ deÄŸil mi? Bitirdik sonunda ;

Son Aşama ;havaya maske atma, zil takıp oynama hadi kalkın ayağa .

Ne demiştik biz bitti demeden bitmez, sabağa kadar burdayık sabağaaaaaa.


19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page