top of page

beÄŸenilmek "herÅŸey mi?"


İnsan bu, yaradılışından mıdır? Sonrasında mıdır? Son zamanlarda mıdır? Beğenilme hırsıyla yanıp tutuşuyor .Sadece beğenilmeyi düşündüğünden de olsa gerek doğru ile yanlışı ayırt edemez de oluyor.

Bazıları hiçbir değere bakmadan ,yanlışı doğruyu ayırmadan ne olursa olsun sadece odaklanmıştır beğenilmeye.Tabi sonuçta kaçırmıştır doğruları.

Bu mecrada bunu iş olarak görüp ya da olumlu kullananlara elbette ki sözümüz yok ama çokca da karşılaştığımız sadece beğeni olsun yada taahhüd ettiği gün içinde paylaşım yapmak zorunda olanlar gerçekten de çok gülünç olabiliyorlar.Özellikle genç nesil ne anlıyor ben anlamıyorum ama ünlerine ün ,paralarına para katmaya devam ediyorlar.Bazıları da hayatını hazin bir şekilde sona götürüyor ve acınacak hale de düşüyorlar. Sadece şu var demek ki doğru ve yanlışı “beğenilmekle “ ayırabilenler daha çok beğeni toplayıp hedeflerine ulaşırken,sadece beğenme odaklılar yok olup gidiyor.

Sonuçta bizi telefonlara mahkum edebiliyorlar .Can sıkıntısından yada yapacak bir şey olmadığından olsa gerek telefonlara tabletlere düşkünlüğümüz.Elimizden bırakamıyoruz gören iş adamı zanneder ama sadece tüketip bakıyoruz. Bunca zaman geçiriyoruz da olumlu birkaç şeye de baksak tadından yenmez gibi geliyor da olmuyor işte.

Herkes hayatını yaşar kimi dışarda özgürce ,kimi telefonda ,kimi kitaplarıyla. Düşünüyorum bazen de kızıyorum , ama herkes de haklı ,yalnızlık duygularımızı mı bastırıyoruz acaba?

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page