top of page

beyin tatilde....


Uçuşuyor yine yeniden; alfa ,beta, teta ,gama, delta … Ufff ne çok da varmış.


Sadece bunlar mı merak ettim, anında bir ters u dönüş doğru araştırma yapmaya. Epsilon , digama , zeta , eta, iota , kappa , lambda , mu ,nu , emikron ,pi, rho , sigma, omega . İsim bulamazsak bunları da kullanırız .Ne de güzel gidiyordu 1.faz ,2.faz , 3 .faz , 1.dalga ,2.dalga ,3.dalga diye aslında.


Uykular bak haram oldu gençliğim bak talan oldu ,zalim seneler. İki yıl alacaklı kaldık mı kaldık vesselam. Yediğinden ,içtiğinden, gezdiğin ,gördüğünden ,çalıştığından , konuştuğundan anlayan varsa haber versin . Onca emek verilmiş, binlerce ölüm gelmiş, hastane kapıları yol olmuş ,göz yaşları sel olmuş, gurbetin adı vatan olmuş ,anan baban özlem olmuş ne olacak ki . Fani dünya boş verin gitsin .

Ah şu aşıların gözü kör olsun ,bir de çip koydular aşının içine bak sen Mevla’nın işine … Yarısı açlıkta ,yarısı açıkta, içmeye suyu yok dünyanın , vay efendim çip var ama. Nasıl geliştin sen teknoloji “jeep”li değil en azından çipli gezdirdin bizi.

Allah akıl mı versin ya da vermesin mi bilemedim , aklımızı bu haliyle mi korusun onu hiç bilemedim. Beyin bedava , bir de kızımın tabiriyle beyin tatilde .

17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page