top of page

Atatürk'sün sen yüce Türk'sün


Kızım yazar , bana da yayınlamak düşer. Onun o heyecanı üretme hevesi okuma aşkı ve son zamanlardaki yazma aşkı beni gururlandırıyor.




" Türk milletinin atasıdır Mustafa Kemal Atatürk ve kuşkusuz en önemli özelliği vatanseverliğidir. Onun da yanında açık sözlülüğü de onun ne kadar dürüst bir lider olduğunu gösterir.

Zeki, sabırlı ve kararlılığı da onun iyi bir lider olduğunun kanıtıdır. Mustafa Kemal, daha küçük yaşlarından itibaren okumayı, öğrenmeyi sevmiş ve kendini hayatı boyunca geliştirmiştir. Onun başarıları gerçekten örnek alınması gereken başarılardır.

Bir lider düşünün, onca savaşa katılmış, yeniden bir ülke kurmuş ,hep mücadeleyle geçen bir ömür sürmüş ama bunun yanında hep kendini geliştirmiş hep bir şeyler vermiş. Yaklaşık dört bine yakın kitap okumuş, ve prizmanın ,açıların, kürenin isim babası olmuş. Diğer devrimlerini diğer yaptıklarını saymadım bile. Bu bile onun ne kadar büyük bir lider olduğunu anlatmaya yeter.

Bilime, sanata, dile önem veren bir lidere herkesin ihtiyacı vardır. İnsanlara hatta insanlığa örnek olabilecek biri varsa bu da Mustafa Kemal Atatürk'tür. Atatürk bu dünyadan ayrılmış olsa bile kalbimizde yaşayacaktır.

Duru ERÄ°ÅžTÄ° "

27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page