top of page

Arif olana gerekmez tarifi....


Her şirketin her markanın vardır hikayesi, Arif olan anlar tarifi, bu da Erkut’un dilinden Yepaş’ın kısa hikayesi.


Enerjinin yenilikçi yolculuğu ;YEPAŞ ın hikayesi.

Yepaş pozitif “enerji sloganıyla”; enerjinin ,yüksek performansın yeniliğin ,eşsiz müşteri deneyimin kalbinin attığı yerdir. Bazısı için sadece bir şirket bizler için yuva tadında yaşam alanı.

Ulu Önderin tamda başladığı yerden Samsun’dan başladı bu yolculuk . Samsun ,Ordu, Çorum Sinop, Amasya illerinde tüm paydaşlarımızın hayatına değer katarak , müşterilerimizin hayatını kolaylaştırarak , etik değerlere sımsıkı bağlı ,sürdürebilir ve her daim verimliliğin korunduğu bir şirket oldu Yepaş.

Bir çok ödülle taçlandı , en kıymetlisi mi EFQM Üstün Başarılı Kuruluş olma yolculuğumuzda Mükemmellikte alınan 5 YILDIZ oldu. Yepaş güçlü altyapısı , kurumsal değerlere sımsıkı bağlı ekibiyle durmak bilmeden hayatına dokunduğu tüm paydaşlarıyla birlikte el ele gönül gönüle bu yolculuğu başlattı .Devam ettirmek kararlığında olarak ,sektördeki yenilikçi uygulamalarıyla farkı yaratan en gözde şirket olma yolunda hiç durmadan ilerlemeye devam ediyor.

Yepaş her geçen gün daha da fazla insanın yaşamına pozitif enerjisini katarken yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması ,yaygınlaştırılması ,yüksek çevre bilincinin aşılanması amacıyla da YEK-G yenilenebilir enerji kaynak belgelerini çalışanlarına hediye etti. Daha nice değerleri katmak adına.

İşte bu hikaye , Yepaş’ın sadece elektrik perakende ve satış şirketi rolünden öte tüm paydaşlarına ve tüm insanlığa liderlik etme yolundaki ,onlara daha iyi bir gelecek sunma vaadinde ki, geleceğin şekillendirildiği büyük resmin kısa hikayesi oldu.

Sürdürülebilir, verimli , istikrarlı tüm yarınlarımız için Yepaş.

66 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page