top of page

aman desinler desinler....


Araba alırsın çok yakar derler , bu alınmaz bu model derler , bir yerde eğlenirsin pahalı derler ,vasata gidersin burayı mı buldun derler, bir şey alırsın daha uygunu var derler, sevdiğin işi yaparsın bu paraya bu olur mu derler ,dar giyinirsin genç misin derler ,bol giyinirsin dedeme dönmüşsün derler, tatile çıkarsın paran bol derler, çıkmazsın pinti derler, işini takip edersin sen mi kurtaracaksın derler ,yapmazsın tembel derler, spor yaparsın göbeksiz erkek mi olur derler , yapmazsın bu ne hal derler , saçını uzatırsın niye uzattın derler , kestirirsin uzun sana yakışıyordu derler,yazmazsın niye yazmıyorsun derler, yazarsın etliye sütlüye dokunma derler,,seversin sevme derler ,sevmessin sende amma odunsun derler. Psikoloğa gidersin deli derler ,gitmezsin incinmişsin derler…….

eeeee ne yapalım…..bırak desinler …..

Sen hayatını yaşa ,gözün görürken gör, ayağın giderken git ,elin yeterken uzat ,dişin keserken ye, kulağın duyarken dinle ,erteleme, öteleme ….

Sen nerde rahatsan huzurluysan azcık dahi olsa mutluysan ,yakala …..Kendine zaman ayır, acun dönüyor ne derlerse desinler ,zaman da akıp gidiyor. Hem de nasıl gidiyor son sürat ve direksiyon sende değil.

65 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page