top of page

ben...........


Gel demiş ne olursan ol yine de gel demiş, ben ne onun kadar geniş , ne Eyüb gibi sabırlı ,ne de Nuh gibi ömürlü değilim ki tövbe haşa . Ben sıradan yaratılmışlardan bir tanesiyim.

İyi bir birey olmak, yaratılmışların en şereflisi denilen insana layık olmak için kendi çapımda uğraşır dururum. Hatalarım günahlarım elbet vardır, ama düzelttiklerim, düzelteceklerim de vardır.

Git gellerim yoktur, yedimde neysem bu gidişle yetmişimde de o olurum. Kırmızı çizgilerim vardır ve gerçekten uygularım. İnsanı sevmek öğütlenir de, bende biraz zayıf gibidir, sevdiklerim,çok sevdiklerim,uğruna dünyayı yakacaklarım vardır ama.

Çok sokmam etrafıma başkalarını sade ve azdır çevremdekiler ,diğerleri uzaktır arkadaştır.

Böyle küçük bir adamım işte, çabalar helal peşinde koşarım, hiçbir şeye pat diye sahip olamasam da şükürlüyümdür, sıkıntı etmem ,kolaya kaçmam çabalarım, ailem ,geleceğim,dostlarım ,ülkem içindir yaşantı felsefem.

Onun için ne olursan ol gel diyemem kimseye. Mütevazi olan gelsin,içinde sevgi biriktiren gelsin, işine aşına sahip çıkan gelsin, alın terini bilen gelsin,iyi niyetli olan gelsin.

27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page